Položme si hypotetickou otázku, zda by se líbilo USA, kdyby Rusko začalo s masivním shromažďováním nejrůznějších zbraňových systémů u jejich hranic? Třeba v Mexiku, nebo na Kubě? Určitě by se jim to nelíbilo! Přesně tak, jak se jim to nelíbilo v padesátých letech 20. století na Kubě, kvůli čemuž vznikla kubánská krize a svět se ocitl na pokraji jaderné konfrontace mocností.

  Ale to, co by se nelíbilo USA ony sami dělají Rusku! Ignorovaly dohodu s Gorbačovem, že po rozpadu východního bloku se vojenský pakt NATO nebude rozšiřovat dále na východ. Dospělo to až k tomu, že po Majdanu Američané enormním způsobem zvýšili svou přítomnost na Ukrajině a začali tam masivně shromažďovat nejrůznější zbraňové systémy, s perspektivou přijetí Ukrajiny do NATO. USA tedy systematicky dělaly Rusku to, co by si nepřály, aby někdo jiný dělal jim samotným.

  Nikdy nedělejte jiným to, co nechcete, aby jiní dělali vám!

  Tato slova Krista definují základní vesmírný zákon, platný pro všechny vědomé bytosti našeho stvoření. Jeho dodržování vede k harmonii a jeho nedodržování vede k tragédii. A právě pro jeho nedodržování v současnosti prožíváme tragédii válečného konfliktu se všemi jeho negativními důsledky, které se dotýkají také nás.

  A protože žijeme v době očisty země, předpovídané dávnými proroky, každé porušení zákonů Stvořitele se stává stále zjevnějším a očividnějším. Stává se do takové míry viditelným, aby to lidstvu nebylo možné přehlížet, a aby na vlastní kůži a na vlastním bolestném prožívání pochopilo, že porušování elementárních zákonů Stvořitele přináší neštěstí, a že štěstí a mír spočívá pouze v jejich respektování a dodržování.

  V našem konkrétním případě to znamená pochopení, že není možné beztrestně dělat jiným to, co nechceme, aby jiní dělali nám. Pochopme to konečně a začněme se tím řídit ve svém životě. Začněme se tím řídit jako jednotlivci i jako celé národy.

  Před Ministerstvem vnitra České republiky visí dvě vlajky. Česká a Ukrajinská. Jsou rozděleny černým pásem, představujícím vak na mrtvoly. Vak je zipem zapnut až k vrchu, k hlavě Vladimíra Putina. Jde o morbidnost, která nemá obdoby, a vůči které bylo podáno již několik trestních oznámení. Tato morbidnost se opírá o otevřené přání smrti Vladimíru Putinovi, které je velmi rozšířené v České republice.

  Přát smrt jinému člověku a toto přání vizuálně ztvárnit vakem na mrtvoly, ve kterém se dotyčný člověk nachází! Jak si něco takového stojí ve světle zákonů Stvořitele?

  Již jednou bylo zmíněno, že žijeme v době očisty země, předpovídané dávnými proroky. Očista je vynucena stupňováním záře blížícího se Božího Světla a začne se projevovat tak, že za každý vykonaný čin, vyslovené slovo, nebo myšlenou myšlenku se nám stále rychleji začnou vracet zpět jejich důsledky. Za pozitivní činy, pozitivní slova a pozitivní myšlenky se nám vrátí ve zrychleném čase jejich pozitivní důsledky v podobě požehnání. A za naše negativní činy, negativní slova a negativní myšlenky se nám vrátí jejich negativní důsledky v podobě zkázy.

  A pokud dosud trval zpětný návrat od činu až k důsledku celé roky, ba až desetiletí, v záři paprsku Pánova Světla se nám to začne vracet téměř bezprostředně. Vrátí se nám to ve formě bezprostředního a okamžitého prožívání důsledků všech našich činů, slov a myšlenek. Bude to něco neuvěřitelné, co lidstvo zaskočí, a co na něj bude mít tvrdý výchovný účinek.

  Tento tvrdý výchovný účinek bude mít za následek, že si konečně začneme uvědomovat to, co jsme si měli uvědomit již dávno. A sice, že se nemůžeme vyhnout zodpovědnosti za vše, co z nás vychází v podobě našich slov, činů a myšlenek, protože tuto zodpovědnost budeme donuceni převzít okamžitě a bezprostředně. Pokud vůbec budeme chtít přežít a obstát v záři paprsku Pánova Světla, budou muset být naše slova, činy a myšlenky pouze dobré, čisté a krásné. Všechno ostatní nám přinese v rychlém zpětném účinku nenapravitelnou škodu, nebo nás to úplně zničí. Takto tvrdým způsobem se konečně naučíme, že není možné ubližovat jiným a špinit je ani jen v myšlenkách. Naučíme se, že svou mysl musíme udržovat pouze čistou, ušlechtilou a přející dobro jiným.

  A teď, v tomto kontextu, si zkusme dát odpověď na otázku, co může očekávat ten, kdo byť jen v myšlenkách přeje smrt jinému člověku?

  Blízká budoucnost mu přinese bezprostřední smrt, protože ho v mohutné záři paprsku Pánova Světla zabije okamžitý důsledek jeho vlastní myšlenky. Všechny negativní, nenávistné a vražedné myšlenky, směrované k nějakému člověku, k nějakým lidem, nebo k nějakým národům se budou v blízké budoucnosti rovnat sebevraždě!

  Ale pozor, milí přátelé! Ony se rovnají sebevraždě již dnes! Již dnes představují těžkou karmu, která se v oblouku vrací ke každému, kdo se snaží negativně obmýšlet jiné. Pouze s tím rozdílem, že v současnosti to ještě nějakou dobu trvá, ale ve stále větším zesilování Boží přítomnosti na zemi v podobě ustavičně zesilované záře Pánova Světla se bude tento čas stále více zkracovat, až do bodu okamžitého a bezprostředního návratu karmy.

  Mnozí lidé, dokonce i materialisté vnímají, že se blíží kolaps dosavadního fungování světa, a v rámci svého materialistického vnímání reality se na to snaží připravit především materiálně. Shromažďují zásoby a učí se jak přežít bez vymožeností moderní civilizace.

  Nejen jim, ale naprosto všem lidem však musí být řečeno: „Můžeme být po materiální stránce připraveni na 120 procent, avšak bez znalosti základních duchovních zákonitostí nám to nebude k ničemu platné, protože se může snadno stát, že fyzicky bychom možná i přežili, ale nakonec nás zabije naše vlastní myšlenka. Nakonec nás zabije náš vlastní negativní způsob myšlení, kterým jsme se snažili obmýšlet jiné“.

  Tímto nemá být řečeno, že materiální zabezpečení a materiální příprava na krizové situace je něco špatného. Není to špatné, pokud se zároveň zabezpečíme a připravíme i duchovně. Tuto důležitou informaci byste však marně hledali na všech stránkách na internetu a ve všech knihách, věnujících se problematice přežití po kolapsu systému. Pravda je však taková, že kdo se zároveň nepřipraví také duchovně, nepřežije!

  Jak se ale máme připravit duchovně? Jakým způsobem máme mluvit, myslet a jednat, abychom přežili v záři přicházejícího paprsku Pánova Světla?

  Zcela jasně se o tom hovoří v Desateru přikázání, v Ježíšově učení a v novodobé podobě v Poselství Grálu. Takto máme myslet, takto máme mluvit a takto máme jednat, abychom bez jakékoli újmy obstáli v záři paprsku Pánova Světla. V seznamování se s těmito duchovními pravdami a v přetváření sebe sama do podoby, jakou nám ukazují, spočívá zodpovědná duchovní příprava na to, co přichází, a co nelze nijak jinak zvládnout.

ve spolupráci s https://smeromkzivotu.blogspot.com/