Chcete změnit svět, kterým jste nuceni dennodenně se probíjet? Máte již dost všudypřítomné honby za ziskem? Narážíte na lidskou malost v nejrůznějších podobách? Vnímáte, že člověk by se dávno měl projevovat mnohem zraleji a že každý náš počin by již měl nést rysy ušlechtilosti a moudrosti? Vadí vám všeobecné vyhýbání se odpovědnosti za učiněná rozhodnutí? Vře to ve vás při pohledu na současnou situaci při uplatňování práva a spravedlnosti?

Chcete to změnit?!

Hledáme právě takové muže!

Podmínkou jsou však znalost smyslu lidského života a cíle, ke kterému má usilovat jak jednotlivec, tak rodina i celá lidská společnost. Neodmyslitelnou podmínkou je pak znalost Desatera, resp. Sedmnáctera základních zákonů pro život na zemi.

Těmito znalostmi je podmíněna každá snaha o nápravu, má-li mít naději na úspěch a její plody na životaschopnost. Nesou totiž v sobě zakotvenu moudrost a vůli samotného Stvořitele, což je jediný klíč k nastolení smysluplného, harmonického a spravedlivého společenského systému.

Hledáme muže, kterým pojmy jako Pravda, Spravedlnost a čest nejsou cizí a kteří za ně hodlají bojovat! Bojovat v souznění s nimi proti lidské malosti, zlovolnosti, podlosti, zákeřnosti ve všech podobách... Hledáme novodobé rytíře!

Dost již bylo hrbení zad, spílání na osud a mylného pocitu, že se současnou zkažeností nelze nic udělat, že „já jsem na to malý pán“!

Ten, kdo se jen trochu zajímá o historii, ví, že se již vícekrát podařilo nečekaně snadno a mnohdy také nečekaným způsobem změnit mnohé... Kdo se zajímá hlouběji o schopnosti ducha, pak také ví, jakou moc má cílevědomé úsilí jedince, řídí-li své kroky podle vůle Nejvyššího. Nyní si představme, co se může dít, nebude-li se takto cílevědomě snažit pouze jedinec!

Podle zájmu připravujeme uspořádání seminářů, na kterých se budou prohlubovat znalosti zákonitostí Stvoření a jejich případná aplikace v praktickém životě, postupy při řešení nejrůznějších situací, ve kterých se projeví nespravedlnost, křivda apod., přičemž toto snažení bude ústit v úsilí o nápravu věci.

Případní zájemci se mohou obrátit na p. Maršála ([email protected])

 

Společnost pro Posilovaní SPRAVEDLNOSTI A PRAVDY

www.spravedlnost-pravda.cz